Climate Cooler

 

Climate Cooler ™ er en ny revolutionerende type tagmaling, der er specialdesignet med en varmedæmpende effekt.

Malingen reflekterer solens stråler med 70% og kan derved sænke tagtemperaturen med 20 – 25 grader på en hed sommerdag.

 

Et køligere tag giver ganske enkelt mindre opvarmning af de underliggende lokaler, hvilket giver et behageligere indeklima. 

Ikke alene opnår du en økonomisk besparelse, fordi tagoverfladen holder længere, når den ikke udsættes for kraftig varmepåvirkning.

 

Eventuelle udgifter til nedkøling/ventilation af bygningen kan også reduceres betydeligt - med op til 5000 kwh – svarende til 2,7 ton CO2. CO2-besparelsen ved at behandle taget med Climate Cooler ™ svarer således i europæisk gennemsnit til at køre 20.000 km mindre i bil.

 

Malingen bygger på et specielt varmestabiliserende bindemiddel, som giver en god vedhæftningsevne og en fleksibilitet på 200% selv på vanskelige overflader. *)

 

Climate Cooler ™ er den ultimative beskyttelse af dit tag mod regn, sol, og frost. Fordi den har så gode egenskaber, hjælper den med at forlænge tagets levetid, samtidig med at den holder taget flot, i mange år efter en behandling. Ønsker du det bedste for dit tag, skal du vælge Climate Cooler ™ tagmaling.

 

Overholder gældende standarder

Climate Cooler ™ ergodkendt efter ISO 9001 (kvalitetsstyring) og ISO 14001 (miljøstyring).

Dermed har du sikkerhed for, at malingen overholder gældende miljøkrav og sikrer en høj kvalitet.

Malingen kan bruges på skiffer og bølgeeternit, betontagsten, bitumtagpap og rustbeskyttet stål. *)

Den færdige maling står med glans 20.

 

Følgende tage kan bearbejdes: Betontagsten, tagpap, bølgeeternit og skifereternit både med og uden asbest samt ståltage.

 

Vælg mellem følgende 7 farver:

*) Climate Cooler ™ tagmaling findes i to varianter: Climate Cooler Uni Roof og Climate Cooler Flex Roof.

 

Climate Cooler Flex Roof adskiller sig fra Climate Cooler Uni Roof ved at have en fleksibilitet på 400% og kan benyttes på bigumtagpap.

 

Vores konsulent vil behjælpelig med råd og vejledning under besigtigelsen af dit tag.

 

Sådan renses dit tag

Inden malingen kan påføres, renses taget med højtryksspuling og en algedræber. Når taget er tørt, er det klar til maling.

Først males med en grunder, Climate Cooler Primer, der har de samme gode egenskaber som Climate Cooler ™.

 

Dernæst males taget to gange. Alle kanter males med pensel for at sikre optimal dækning. Til sidst sprøjtes hele taget to gange, hvilket giver et jævnt og flot resultat.